Gjennom datterselskaper og salgspartnere er Vita 34 aktive i 26 land på verdensbasis. Dette for å kunne tilby flest mulig behandling med stamceller fra navlestrengen.«

En internasjonal virksomhet

Vita 34 - en del av noe større

Vita 34 i Norden er en del av den nest største stamcellebanken i Europa, med hovedkontor i Tyskland. Det tyske moderselskapet har samarbeidspartnere og datterselskaper både i og utenfor Europa. Dette gir en fantastisk synergieffekt knyttet til erfaring, innovasjon og kunnskapsdeling.

Her kan du lese litt om Vita 34 sin historie, samarbeidspartnere og søsterselskaper.

 

Partnere i Europa

Vita 34 stammer fra Leipzig i Tyskland. I 1997 oppsto ideen om at alle barn burde få ha sitt eget stamcelledepot, og dermed få muligheten til å benytte seg av en rekke behandlingsmuligheter i tilfelle sykdom. Internasjonalt samarbeid med datterselskaper og partnere er en viktig del av Vita 34’s virksomhet. Med støtte fra aktører i Italia, Spania, Baltikum, Skandinavia og Balkan åpner vi løpende nye og attraktive markeder. Vita 34 har etablert salgsallianser i mange deler av Europa, og de siste årene utvidet aktiviteten på det internasjonale markedet. Vita 34 er til stede i tilsammen 24 land, i tillegg til Tyskland og Norden. Vi har ca 2.000 avtaler med forskjellige fødeklinikker om oppsamling av navlestrengsblod og navlestrengsvev, og samarbeider med omtrent 15.000 gynekologer.

Vita 34 velger sine samarbeidspartnere med omhu. Kun de som oppfyller våre høye krav til kvalitet på stamcellepreparatene kan etter en grundig undersøkelse bli en del av Vita 34-nettverket, og dermed dra fordel av kunnskapen og erfaringene som følger med. Takket være denne utvelgelsesprosessen setter Vita 34 nye standarder både i Europa og resten av verden.

 

 

 

 

Partnere på verdensbasis

Utenfor Europa er Vita 34 aktive også i Vietnam og Kina. Vi har inngått en samarbeidsavtale med en privat klinikk om å bygge et stamcellesenter i Ho Chi Minh City, Vietnam. Dette for å undersøke stamcellers potensiale og bruk til medisinske formål. Opprettelsen av den første offentlige stamcellebanken etter europeiske standarder ble deretter gjennomført i Hanoi, Vietnam.

 

ueber-vita-34-internationale-partner-weltkarte

Secuvita i Spania

Secuvita har vært vår spanske partner siden 2006, og har siden 2010 vært et datterselskap av Vita 34.

Cord iPS er vår partner i Serbia

Cord iPS er et AAA-bedriftsfirma, grunnlagt i 2010, som er aktivt innen navlestrengsblodbank og genetisk testing. Med dette samarbeidet styrker Vita 34 sin posisjon i Serbia.

Serena Medical i Italia

Serena Medical har vært vår partner i Italia siden 2017.

Bio Save i Sørøst-Europa

Bio Save er vår partner i Bosnia-Hercegovina, Kroatia og Slovenia.

Izvorna Celica - samarbeidspartner

Izvorna Celica har vært partner med Vita 34 siden 2009, og har siden 2015 vært datterselskap av Vita 34.

Biogenini

Biogenini har vært vår partner i Bulgaria siden 2013.

Imunolita i Estland, Latvia og Litauen

Vita 34 overtar aksje- og stemmemajoriteten i den litauiske stamcellebanken “Imunolita” og fortsetter med å utvide markedsandelen på det europeiske markedet. Imunolita er partneren vår i Estland, Latvia og Litauen.

Vita 34 Slovakia

I 1. kvartal av 2015, fikk datterselskapet Vita 34 Slovakia, s.r.o. den nødvendige godkjennelsen for å kunne innsamle, distribuere og eksportere navlestrengsblod, og har dermed overtatt driftsaktivitetene.

BioMax

BioMax er partneren vår i Libanon.

Omni-Medical Health Services

Omni-Medical er partneren vår i de Forente Arabiske Emirater.