Om VITA 34

Vi tar vare på ditt barns stamceller

Vita 34 er en av verdens største og mest erfarne navlestrengsblodbanker for stamceller til medisinsk bruk. Vita 34 ble grunnlagt i 1997 av den tyske immunologen Dr. Eberhard Lampeter. Han så tidlig de fantastiske mulighetene som vi får fra stamceller, og valgte derfor å bli en av pionerene innen lagring av navlestrengsblod. Siden 2015, da vi overtok den danske stamcellebanken StemCare, har Vita 34 også vært en aktør på det nordiske markedet innen oppsamling og lagring av stamceller fra navlestrengen.

Vita 34 har et mål om å gi alle mennesker tilgang til de nye produktene og behandlingene, som er basert på bruk av stamceller.»

Dr. André Gerth (Adm. Dir.)

Kompetente leger, jordmødre, kjemikere, biologer, bioteknologiske spesialister og profesjonelt personale har gjort Vita 34 til den virksomheten som den er i dag. Med vår erfaring, forskning og innovasjon, har vi i over 20 år alltid fokusert på å forbedre mulighetene for sykdomsbehandling med stamceller, i tillegg til å ta vare på navlestrengsblod.

Medarbeidere

Vita 34 har et fast team av dedikerte medarbeidere, som du kan møte her.
I tillegg til vår faste stab, er vi tilknyttet ca. 35 jordmødre, sykepleiere og bioanalytikere, som jobber for oss i hele Norden.

Vita 34 i Norden
Vita 34- Størst tilgang av nye kunder i Europa

Selskapet

Selskapet Vita 34 har vært i løpende utvikling siden grunnleggelsen i 1997. Vi er drevet av en felles overbevisning om at stamceller er fremtidens behandlingsform og at vi skal beskytte stamcellene til så mange barn som mulig.

Utvikling

Vita 34 råder over sin egen innovasjonsavdeling for forskning og utvikling. Denne bidrar til at innovasjoner både lever og implementeres i selskapet. Innovasjonsprosessene til Vita 34 kjennetegnes av en spesielt målrettet og detaljert utvikling. I forbindelse med forskning og etablering av nye behandlingsformer innenfor regenerativ medisin, får stamceller stadig større betydning.

Høyeste nivå av kvalitet og sikkerhet
Vita 34 - fra Tyskland, til hele verden

Internasjonale partnere

Fra tysk navlestrengsbank, til internasjonalt selskap - slik kan man beskrive utviklingen av Vita 34 de siste årene. Nye samarbeidspartnere og oppkjøp åpner for attraktive markeder både i og utenfor Europa.

Presse

Les de siste pressemeldingene og finn materiale som forenkler din redaksjonelle dekning.

Pressemeldinger fra Vita 34