Møt andre foreldre

Familien Kheradmand,

Lagrer stamceller for å sikre barnas fremtid

Nousha Kheradmand og hennes mann har valgt å lagre stamceller fra begge sine barns navlestrenger. De mener det er en rimelig investering for å sikre barna mot sykdommer i fremtiden. Nousha Kheradmand, senior ingeniør på NTNU, og hennes mann Afrooz Barnoush som jobber som professor, har vært bosatt i Trondheim de siste seks årene. Før […]

Sully Forsberg Familien,

Caroline i Drøbak valgte å lagre sønnens stamceller

Caroline og Martin har aldri angret på beslutningen om å lagre stamceller fra sønnens navlestreng. Caroline sier at hun og mannen er overbevist om at stamceller har et enormt potensial i fremtiden til å kurere sykdommer som i dag er uhelbredelige.

Familien Paaske,

"Satser på frihet og naturens krefter"

Under graviditeten var Louise og Dennis Paaske aldri i tvil om at babyen deres skulle få sine navlestrengstamceller nedfryst i forbindelse med fødselen. Faktisk ble beslutningen truffet lenge før Louise, som er utdannet jordmor, i det hele tatt ble gravid.

Familien Sjøstein,

“En opplevelse for livet”

Den profesjonelle, men hjemlige atmosfæren i den private jordmor- og fødselsklinikken Storkereden i Danmark overbeviste Louise og Thomas Sjøstein om at det var her de skulle føde deres første barn.

Familien Vestbjerg Bavnshøj,

“Tredje gang er første gang”

Familien Vestbjerg Bavnshøj Heidi og Troels Vestbjerg Bavnhøy fikk i 2013 sitt tredje barn i Danmark. En søt liten jente, som foreldrene stolt viser fram til alle som kommer forbi for å hilse på den nybakte familien. I tillegg til den nyfødte hører Sofie på 7 og Tobias på 3 år til familien. Men med […]

Signe Dollerup,

“Når tanken er tenkt er det vanskelig å ikke gripe sjansen”

Signe Dollerup Signe Dollerup, som er sykepleier i Danmark, ventet sitt første barn i august 2014. For henne var det vanskelig å fravelge muligheten for nedfrysning av sitt ønskebarns navlestrengsstamceller, når hun nå kjente til muligheten. ”Jeg vet at det er usikkerhet, og jeg håper aldri at sønnen min får bruk for dem, men jeg […]

Familien Thalwitzer Enghild,

“Stamceller - en investering i framtiden”

“Det er Å få oppsamlet stamceller fra barnet sitt når man føder, er èn av dem. Jeg ser det som en enestående sjanse, og det er bare om å gjøre å gripe den”, sier 37-årige jordmor Birgit Thalwitzer Enghild

Familien Hedegaard Almstedt,

“Vi rakk det akkurat i tide”

Susanne og Søren Hedegaard Almstedt fra Viborg i Danmark ble foreldre i 2009. Den lille sønnen deres, Mads, ble født ved et planlagt keisersnitt en kald, klar vinterdag i februar. Fødselen gikk som planlagt, men to uker tidligere skjedde det noe som satte store tanker i gang i den siste ventetiden.

Familien Roepstorff,

“Vi ser på det som en forsikring”

“Vi syntes ikke at vi hadde råd til å la være. Vi ser på oppbevaring av våre barns stamceller som en forsikring som bare kan bli bedre og bedre, fordi vi forventer at man i fremtiden vil kunne behandle enda flere sykdommer med navlestrengstamceller enn man kan i dag” , siger Yvette Roepstorff

Familien Adamas,

“Barnebarn skulle sikres”

Lille Helena Aura på 4 år bor i Madrid i dag, hvor foreldrene Ditte og Andreas Adamas har etablert seg med sine forretninger.

Familien Zimmer Svensson,

“Har sikret stamceller fra fire barn”

Da Mette Zimmer og Jannik Svensson ble foreldre til jenta Victoria i mars, var det 4. gang at StemCares jordmor rykket ut for å oppsamle familiens stamceller i forbindelse med fødselen.

Pressekontakt

Klikk på linken til MyNewsdesk for å få tilgang til pressesalen vår, der vi regelmessig publiserer nyheter, presser bilder og pressemeldinger om vår virksomhet.
Vita 34 på MyNewsdesk

Press Officer:
Petter Gjelsnes
Telefon: +47 930 87 827
E-Mail: petter@ginfo.no

Press contact

Click on the link to MyNewsdesk and you will come to our pressroom where we ongoing publish news, press photos and press information regarding our operation.
Vita 34 MyNewsdesk

Press Officer
Petter Gjelsnes
Telefon: +47 930 87 827
E-mail: petter@ginfo.no